HitPutovanja.rs - popusti, putovanja

Istanbul za Dan zaljubljenih

Dva noćenja u hotelu 3* i autobuski prevoz za samo 74€!

690rsd

Doplata agenciji: 74€

Kupljeno: 1

100% bezbedna kupovina

Proverena ponuda i partneri:

Kupovina na sajtu www.hitputovanja.rs je sigurna i proverena. Uvek smo sigurni u kvalitet usluge koju ćete dobiti nakon kupovine Vaučera, kao i u naše partnere u vidu Turističkih agencija, Hotela i Vila.

Rezervacija željenog termina:

Nakon kupovine vaučera, svaki korisnik je dužan da putem telefona najkasnije dva dana od dobijanja vaučera, rezerviše željeni termin putovanja. U slučaju da putujete preko Organizatora Putpovanja tj. ukoliko koristite usluge Turističke Agencije, neophodno je da potpišete i Ugovor o putovanju. Svi podaci naših Partnera su vidljivi pri dnu ponude, kontakt podaci za rezervaciju se takođe nalaze i na samom kuponu.

Reklamacije:

Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite Vaučer. Da bi reklamacija bila važeća, neophodno je da nas putem e-maila, sa adrese koju ste koristili za kupovinu, kontaktirate najkasnije 20 dana nakon dobijanja Vaučera.

Dodatne informacije:

Za bilo kakva pitanja u vezi ponude možete nas pozvati na broj telefona +381.061.154.61.58. Biće nam zadovoljstvo da odgovormo na sva pitanja ili nedoumice. Na raspolaganju smo Vam radnim danima, od ponedeljka do petka, od 09.00 do 17.00 časova. Možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@hitputovanja.rs

Istanbul - jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Posetite ovaj prelepi grad u društvu voljene osobe za Dan zaljubljenih po neverovatnoj ceni od 74€!

Važne informacije 

Datum polaska: 13.02.2014.
Jedan vaučer važi za jednu osobu
Jedna osoba može kupiti više vaučera
Smeštaj u Grand Sagcanlar hotelu u centru  Istanbula
Iznos od 74€ plaćate agenciji
Nakon dobijanja vaučera pozvati agenciju radi rezervacije termina putovanja
Prilikom kupovine Vaučera slažete se sa opštim uslovima agencije

Informacije o ponudi 

Program putovanja:

1.dan : Beograd – Istanbul

 Sastanak grupe u 14.30 časova, na parkingu Sava centra Polazak u 15.00 časa. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2.dan : Istanbul

  Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Poseta Marmara forumu, jednom od najvećih i najopremljenijih tržnih centara u Evropi.  Smeštaj u hotel. Panoramsko razgledanje grada u popodnevnim satima:  prelazak Zlatnog roga iz istorijskog evropskog Istanbula u moderan evropski grad, prelazak Bosfora na azijsku stranu, poseta vidikovcu Čamlidža. Povratak u hotel i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanog odlaska u nargila bar. Noćenje.

3.dan: Istanbul

 Doručak. Fakultativni izlet - obilazak Vaseljenske (Carigradske) patrijaršije. Obilazak impozantne Dolmabahče palate - poseta poslednjem sedištu sultana i obilazak Selamluka. Fakultativno Krstarenje Bosforom (razgledanje grada sa Bosfora: Dolmabahče palata, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumeli hisar, bosforski mostovi, Vojna akademija, Beylerbeyi palata, Devojačka kula…) – odnosno krstarenje i poseta Prinčevskim ostrvima. Nakon krstarenja slobodno vreme za obilazak Taksim trga, Egipatskog bazara i Kapali čaršije. U večernjim satima organizovani fakultativni odlazak na "Tursko veče" - večera u nacionalnom restoranu sa tradicionalnim plesnim ansamblima i trbušnim plesačicama. Noćenje.

4.dan:Istanbul – Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenitosti Istanbula: Konstantinov stub, Cisterna - podzemna palata, trg Hipodrom - nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Zmijski stub, Plava džamija - jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija - nekada najveća hrišćanska crkva sveta, Topkapi palata - sedište Osmanlijske imperije. Slobodno vreme do odlaska u tržni centar Historia do večernjih sati, kada je planiran polazak autobusa prema Beogradu. Noćna vožnja kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora.

 

5. dan: Beograd. Očekivani dolazak u Beograd u ranim popodnevnim časovima.

 

Cena aranžmana obuhvata:
* Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti
* smeštaj u Istanbulu hotelu 3*u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, na bazi 2 noćenja sa doručkom , http://www.sagcanlarhotel.com/ ili sl.
* obilaske prema programu putovanja,
* usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
* troškove lokalnih vodiča
* troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
* fakultativne izlete i ulaznice
* međunarodno putno osiguranje

Cena fakultativnih izleta:
*Najveće znamenitosti istorijskog jezgra (Trg Hipodrom, Plava džamija, Aya Sofia, Cisterna, Topkapi palata (poseta Haremu nije obuhvaćena ponudom) 50€ po osobi sa ulaznicama (min 15 osoba),
*Tursko veče (sa večerom i tradicionalnim plesnim ansablom i trbušnim plesom) 30€ (min 15 osoba)
*Dolmabahče palata sa ulaznicom u Selamluk 30€ (min 15 osoba)
*Krstarenje Bosforom i obilazak Carigradske Patrijaršije 20€ (min 15 osoba)
* Nargila veče 15€
*Fakultativno krstarenje Bosforom - 20€ (min 15 osoba)  

Napomene u vezi fakultativnih izleta:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. 
Fakultativne posete čija cena zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 20 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator putovanja zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Uslovi i način plaćanja: 

50% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana: gotovinski najkasnije 15 dana pre početka aranžmana .
Potrošačkim kreditima Alfa banke do 60 meseci odlozenog plaćanjaAranžman je rađen na bazi od minimum 25 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanjeo otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Blue travel world

Organizator putovanja 

Turistička agencija Blue Travel World

Adresa:
Trg Republike 1-3, Smederevo

Telefon:
026-672-120
062-768-898

Veb:
http://www.bluetravel.rs/

E-mail:
bluetravelsd@gmail.com