Uloguj se

Dobrodošli!

Registruj se

Da li ste spremni za najbolje ponude?

Zaboravljena lozinka

Zaboravili ste lozinku? Zatražite novu.
Poslaćemo Vam verifikacioni link na e-mail, kliknite na link koji dobijete u poruci i unesite novu lozinku. Nastavite da uživate u kupovini!

Kontakt


Radno vreme call centra:
Radnim danima od 10h do 15h

Velimira Bate Živojinovića 7, Crveni Krst 11000 Beograd
Tel: 069.870.86.98
info@hitputovanja.rs

Prijavi se na Newsletter

Prijavom na newsletter listu, pristajete da primate naše newsletter poruke. Vaši podaci neće biti zloupotrebljavani ili ustupani trećim licima.

Ukoliko budete želeli, u bilo kom trenutku možete se odjaviti sa naše newsletter liste bez bilo kakvih obaveza.

Prag

Tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* i autobuski prevoz cena 69€!

Doplata agenciji: 69€


690 rsd

Kupljeno: 235


Naručite vaučer telefonom
069 870 86 98
Radno vreme od 10h do 15h

Ako ste raspoloženi za mini-odmor koji podrazumeva i dobar provod, krenite u Prag, poznat i kao Zlatni grad na Vltavi. Divni trgovi, barokne palate, Kafkin muzej i brkovi od pivske pene jedinstveni su simboli češke prestonice. Prag se sastoji od Starog, Novog i Malog grada, a svaki od njih je celina za sebe. Stari grad predstavlja najstariji i istorijski najvredniji deo grada, a sa Malim gradom spojen je čuvenim Karlovim mostom. Ovaj most sagrađen je davne 1357. godine i njime se kreću samo pešaci. Kada se umorite od razgledanja znamenitosti, uputite se ka nekoj od brojnih pivnica da se odmorite i uživate u nadaleko čuvenom pivu Staropramen.

Datumi polaska:


• 04.11.2015. - 69€ 
• 18.11.2015. - 69€
• 09.12.2015. - 69€
• Jedan vaučer važi za jednu osobu
• Jedna osoba može kupiti više vaučera
• Devizni deo aranžmana plaćate agenciji
• Najkasnije dva dana nakon dobijanja vaučera pozvati agenciju radi rezervacije termina putovanja
• Prilikom kupovine Vaučera slažete se sa opštim uslovima agencije

 

Program putovanja:


1. dan Beograd
Polazak iz Beograda u 19.00h sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) i vožnja ka Novom Sadu. Polazak iz Novog Sada u 20:30h sa parkinga kod “Lokomotive”. Lagana vožnja prema granici sa Mađarskom uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan Prag - Hradčani
Dolazak u Prag. Odlazak na veliko razgledanje Hradčana, bez ulaska, uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Tu, na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Preporučujemo i fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi. Odlazak do hotela i smeštaj. Kraći odmor od puta i zajednički odlazak gradskim prevozom sa pratiocem grupe do Vaclavskih namjesti. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju do povratka u hotel. Noćenje.

3. dan Pprag- Karlove vari (fakultativno)
Doručak. Slobodan dan u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak u Karlove Vari i obilazak čuvene banje i njenih kolonada. Povratak u Prag. Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan Prag - Drezden (fakultativno)
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do bajkovitog Drezdena, grada podignutog iz pepela čije su znamenitosti ponovo izgradjene u retro stilu. Opera Semper koja ponosito krasi Theaterplatz, Palata Zwinger koja će Vas vratiti u vreme vladara Alberta Jakog. Bogorodičina protestantska crkva i Dvorska rimokatolička crkva, koje su se vekovima borile za prestiž medju hrišćanskim vernicima. Priča o Carskoj palati… Slobodno vreme iskoristite za odličan šoping ili šetnju po centru grada do povratka za Prag. Mogućnost fakulativnog odlaska u neku od najpoznatijih praških pivnica u traganju za noćnim provodom. Noćenje.
5. dan Prag - Zamak Karlštajn (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak do zamka Karlštajn.
Zamak iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva.
Oko 13:00h je predviđen povratak u Prag. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Lagana vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe i za obavljanje graničnih formalnosti.

Cena aranžmana obuhvata: * prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama
* obilaske prema programu
* troškove organizacije
* usluge licenciranog vodiča
*smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama. Smeštaj zavisi od potvrde ino partnera, ne može se birati i može biti obezbeđen u nekom od sledećih hotela:
Globus http://www.hotel-globus.cz/en/home
Olympik http://www.olympik.cz/en/
Amedia Express http://www.prague-eurohotel.com/
Krystal http://www.krystal-praha-6.rs-hotel.net/accommodation.htm
Top http://www.tophotel.cz/
Juno http://www.hoteljuno.cz/index.php?oid=303719Cena aranžmana ne obuhvata:


* ulaznice i fakultativne izlete
* individualne troškove
* putno osiguranje u iznosu od 1€ po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5€ (0,6 – 16,99 g), 2€ (71-84g). Suma osiguranja 30.000€


Cene fakultativnih izleta:
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):
* Karlove Vari – 25 €
* Vožnja brodom Vltavom – 10 €
* Drezden - 30 €
* Zamak Karlštajn 25€

Doplata za 1/1 sobu iznosi 50°% od cene aranžmana

 

Uslovi plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.  40 % prilikom rezervacije, ostatak 20. dana pred put.


Trenutno nema komentara.

Uloguj se ili se registruj kako bi ste ostavili komentar.

Turistička agencija Hit Travel

Adresa:
Gandijeva 148a
(TC Mala Piramida >>Kockica<<)
Novi Beograd

Telefon:
011/6304 430

http://www.hittravel.rs

Preporuka