Uloguj se

Dobrodošli!

Registruj se

Da li ste spremni za najbolje ponude?

Zaboravljena lozinka

Zaboravili ste lozinku? Zatražite novu.
Poslaćemo Vam verifikacioni link na e-mail, kliknite na link koji dobijete u poruci i unesite novu lozinku. Nastavite da uživate u kupovini!

Kontakt


Radno vreme call centra:
Radnim danima od 10h do 15h

Bojanska 7, Crveni Krst 11000 Beograd
Tel: 069.870.86.98
info@hitputovanja.rs

Prijavi se na Newsletter

Prijavom na newsletter listu, pristajete da primate naše newsletter poruke. Vaši podaci neće biti zloupotrebljavani ili ustupani trećim licima.

Ukoliko budete želeli, u bilo kom trenutku možete se odjaviti sa naše newsletter liste bez bilo kakvih obaveza.

Bezbedna kupovina

Proverena ponuda i partneri:

Kupovina na sajtu www.hitputovanja.rs je sigurna i proverena. Uvek smo sigurni u kvalitet usluge koju ćete dobiti nakon kupovine Vaučera, kao i u naše partnere u vidu Turističkih agencija, Hotela i Vila.

Rezervacija željenog termina:

Nakon kupovine vaučera, svaki korisnik je dužan da putem telefona najkasnije dva dana od dobijanja vaučera, rezerviše željeni termin putovanja. U slučaju da putujete preko Organizatora Putovanja tj. ukoliko koristite usluge Turističke Agencije, neophodno je da potpišete i Ugovor o putovanju. Svi podaci naših Partnera su vidljivi pri dnu ponude, kontakt podaci za rezervaciju se takođe nalaze i na samom kuponu.

Reklamacije:

Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite Vaučer. Da bi reklamacija bila važeća, neophodno je da nas putem e-maila, sa adrese koju ste koristili za kupovinu, kontaktirate najkasnije 20 dana nakon dobijanja Vaučera.

Dodatne informacije:

Za bilo kakva pitanja u vezi ponude možete nas pozvati na broj telefona +069.870.86.98 Biće nam zadovoljstvo da odgovormo na sva pitanja ili nedoumice. Na raspolaganju smo Vam radnim danima, od ponedeljka do petka, od 09.00 do 15.00 časova. Možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@hitputovanja.rs