Uloguj se

Dobrodošli!

Registruj se

Da li ste spremni za najbolje ponude?

Zaboravljena lozinka

Zaboravili ste lozinku? Zatražite novu.
Poslaćemo Vam verifikacioni link na e-mail, kliknite na link koji dobijete u poruci i unesite novu lozinku. Nastavite da uživate u kupovini!

Kontakt


Radno vreme call centra:
Radnim danima od 10h do 15h

Velimira Bate Živojinovića 7, Crveni Krst 11000 Beograd
Tel: 069.870.86.98
info@hitputovanja.rs

Prijavi se na Newsletter

Prijavom na newsletter listu, pristajete da primate naše newsletter poruke. Vaši podaci neće biti zloupotrebljavani ili ustupani trećim licima.

Ukoliko budete želeli, u bilo kom trenutku možete se odjaviti sa naše newsletter liste bez bilo kakvih obaveza.

Uslovi korišćenja

Opšte odredbe:

Zaradi doo (dalje u tekstu: HitPutovanja)kao vlasnik sajta www.hitputovanja.rs  zadržava pravo izmene i dopune sadržaja ovog sajta, što uključuje i izmenu Izjave o privatnosti i Uslova korišćenja, u bilo kom trenutku, bez prethodne najave korisnicima.

Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između Veb sajta i korisnika, kojim se uređuju prava i obaveze u vezi sa korišćenjem Veb sajta. Pristupom ili upotrebom naše internet stranice, potvrđujete da ste pročitali i razumeli Uslove korišćenja i da ih u potpunosti prihvatate.

 

Prava i obaveze:

HitPutovanja.rs je interaktivni Internet Veb sajt koji pruža marketinške usluge, posreduje u prodaji  turističkih ponuda i pruža druge Internet usluge.  Posredovanje pri prodaji i reklamiranje se vrši u promotivnom obliku zasnovanom na popustu  turističkih smeštaja, hotela ili aranžmana.

Na stranici www.hitputovanja.rs oglašavaju se i promovišu, pod posebnim cenama sa popustom turističke ponude trećih lica. HitPutovanja omogućavaju i organizuju promotivnu prodaju turističkih usluga kao posrednik u ime i za račun različitih Partnera putem internet stranice www.hitputovanja.rs .

Za svaku pojedinačnu kupljenu ponudu  Korisniku Veb sajta  izdajemo potvrdu u obliku kupona na ime Korisnika koji mu daje pravo da koristi kupljenu uslugu tokom roka važenja promotivne ponude.  Kupon se dostavlja Korisniku putem e-mail-a koji je naveden prilikom registracije Korisnika. Svaki Kupon ima određeni period važenja koji je naznačen na samom kuponu i kupac je dužan da kupljenu uslugu iskoristi u tom periodu.

Za kupovinu bilo koje ponude koje nudi  Veb sajt Hitputovanja.rs od Korisnika se zahteva registracija za koju se koristi lična e-mail adresa. Otvaranje korisničkog naloga je neophodno kako bi Korisnik imao pristup kupljenim  Kuponima i porudžbinama.

Hitputovanja nisu odgovorna ukoliko Korisnik izgubi Kupon na bilo koji način.

Zabranjena  je bilo kakva zloupotreba kupona:  umnožavanje, kopiranje ili falsifikovanje. Bilo kakav pokušaj zloupotrebe kupona imaće za posledicu  ukidanje kupona kao i korisničkog naloga u čijem je vlasništvu bio kupon.

Zaštita privatnosti:

Hiputovanja su preduzela sve neophodne mere radi zaštite ličnih podataka korisnika.  Korisnik može svom nalogu pristupiti jediino korišćenjem e-mail adrese i šifre.

Svi podaci o Korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za rad.

Prilikom kupovine platnim karticama, kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici Korisnika nikada nisu dostupni našem sistemu.  

HitPutovanja  mogu podeliti podatke o korisniku u svrhu svoje i zaštite, kao i u svrhu zaštite drugih lica. Takođe, HitPutovanja mogu  otkriti identifikacione lične podatke korisnika kad postoji indicija da će njihovo otkrivanje pomoći u sprovođenju zakona ili je nužno kao posledica sudskog naloga.

Promotivne e-mail poruke se šalju samo korisniku koji se registrovao na Veb sajtu Hitputovanja.rs i koji je odabrao opciju primanja ovih poruka. Korisnik u svako doba može uskratiti svoju saglasnost za primanje promotivnih e-mail poruka tako što će odabrati opciju otkazivanja slanja ovih poruka ili  slanjem e-mail poruke na adresu: info@hitputovanja.rs.

 

Ograničenje odgovornosti:

HitPutovanja nisu odgovorna za kvalitet usluge koju korisnik dobija kupovinom Kupona. HitPutovanja nisu odgovorna za pravilno funkcionisanje sajta i Korisnik  je prilikom registracije saglasan da oslobađa HitPutovanja od odgovornosti za eventualnu štetu nastalu korišćenjem Veb sajta.

Reklamacije:

Korisnik Veb sajta ima pravo na reklamacije i dodatna pojašnjenja, koja može poslati na e-mail: info@hitputovanja.rs.

Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon. Da bi reklamacija bila važeća, neophodno je, da nas putem e-maila, sa adrese koju ste koristili za kupovinu, kontaktirate najkasnije 15 dana nakon dobijanja Kupona.

Ukoliko Korisnik ne može da iskoristi Kupon greškom Partnera, novac koji je Korisnik uplatio biće vraćen u celosti, najkasnije 15 dana od poslatog zahteva Korisnika i to isključivo na tekući račun Korisnika.

 

Intelektualna svojina:

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela  Veb sajta HitPutovanja.rs  ili Veb sajta u celini, bez prethodne dozvole u pisanoj formi izdate od HitPutovanja, smatraće se povredom autorskih prava i podložno je pokretanju svih postupaka u punoj zakonskoj meri.

Žig “HitPutovanja”  je intelektualna svojina HitPutovanja i svako neovlašćeno korišćenje je strogo zabranjeno.

Završne odredbe:

Za sve pravne sporove koji mogu da nastanu vezano za korišćenje Veb sajta Hitputovanja.rs nadležan je Prvi osnovni sud u Beogradu.

Registracijom  i otvaranjem korisničkog naloga smatra se da je Korisnik ove Uslove korišćenja u celini pročitao.